Vi sælger mange biler over telefonen. Ring ind og få en videofremvisning af den bil, du ønsker!
HolmLy Biler / Værksted

Åbningstider - Værkstedet

Mandag - Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 15:00
Weekend Lukket

Professionelt værksted i Nordjylland

Har du fået en skade på din bil? Eller trænger den blot til service?

Uanset årsagen står vi hos HolmLy Biler klar til at hjælpe dig tilbage på vejen. Vi har vores eget værksted, hvor vi udfører service og reparation af alle typer biler - uanset skadens omfang.

Hos HolmLy Biler finder du et professionelt værksted med erfarne mekaniker. Det er vigtigt for os altid at yde en god service til den rigtige pris. Vi har erfaring med service og reparation af alle typer biler. Vores værksted er beliggende i Hjørring, men vi har også mange kunder i resten af Nordjylland.

Forsikringsskader

Har du været ude for et uheld i din bil? Så besøg vores værksted. Hos HolmLy Biler har vi stor erfaring med forsikringsskader. Vi kan reparere din bil, uanset hvilken skade den har fået, og vi sørger for, at du hurtigt er tilbage på vejene igen. Der er altid gratis låne bil til rådighed. Ved forsikringsskader tilbyder vi også at klare papirarbejdet for dig. Du skal blot henvise dit forsikringsselskab til os, så klarer vi resten.

Kontakt HolmLy Biler

Vil du høre mere, så kontakt Martin på mail vaerksted@holmlybiler.dk eller på telefon 92 82 45 46. Vi står altid klar med professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud på din opgave.

Nyhed
Citroën

Citroën C3

VTi 82 Seduction
Citroën C3 VTi 82 Seduction